Категорија: Сатирични песни

Песни: Јане Мирчевски – Б04

Сигурни знаци дека си Македонец   Ако главата ти врие како експрес лонец, ако си камиказа а не си Јапонец, пливаш во долгови како маратонец, ако животот ти виси на конец, тоа се сигурни знаци дека си Македонец...